Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Double Discounts για τους συνδρομητές PS Plus στο PS Store

*
Για ακόμα μία βδομάδα, το PS Store δελεάζει τους χρήστες του, αυτή τη φορά με το Double Discounts Sale. Αυτό σημαίνει πως ιδίως η παίκτες που έχουν ενεργή συνδρομή PS Plus, θα έχουν επιπλέον έκπτωση σε τίτλους με ήδη μειωμένες τιμές. Οι εν λόγω προσφορές θα διαρκέσουν μέχρι και τις 3 Μαρτίου 2021 και θα αφορούν διάσημους τίτλους και για το PlayStation 4 και για το PlayStation 5.

Όσον αφορά το PlayStation 5, παιχνίδια όπως τα FIFA 21, DIRT 5, No Man’s Sky, Borderlands 3 βρίσκονται σε τιμές ευκαιρίας, ενώ οι εκπτώσεις των τίτλων PlayStation 4 συμπεριλαμβάνουν τα Strange Brigade, The Witcher 3: Wild Hunt, ένα bundle με τα Darksiders 1 & 2, αλλά και τα Walking Dead: The Final Season, Marvel’ s Avengers, ARK: Survival Evolved, STAR WARS: Squadrons, God of War, Mortal Kombat 11, Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition, STAR WARS: Jedi Fallen Order, GTA 5, Devil May Cry 5, Days Gone και διάφορα άλλα, συμπεριλαμβανομένων πολλών DLCs σε μειωμένες τιμές.


Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το link του Double Discounts Sale για να δρομολογήσετε με μεγαλύτερη ευκολία τις αγορές σας.

Double Discounts Sale

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • darkwolf8
    • Συγνωμη παιδια αλλα οι τιμες ειναι απαραδεκτες.Πιο ακριβα απο πριν με μια εκπτωση και καλα.Οι τιμες ειναι οταν εχουν τοτε πρωτοβγει το καθε παιχνιδι.

*