Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Doug Bowser (Nintendo CEO): «Ανακοινώσεις για νέο hardware όταν έρθει η σωστή στιγμή»

*
Τη στιγμή που όλη η αγορά περιμένει από μέρα σε μέρα τις ανακοινώσεις της Nintendo για το Nintendo Switch Pro (και όχι μόνο), ο CEO της ιαπωνικής εταιρείας, Doug Bowser, ξεκαθαρίζει για άλλη μια φορά τα πράγματα. Μιλώντας στην Washington Post, ο επικεφαλής της ιαπωνικής εταιρείας ξεκαθάρισε πως «πάντα παρακολουθούμε την τεχνολογία και το πως αυτή μπορεί να βελτιώσει τα games. Δεν υπάρχει για να υπάρχει. Στόχος είναι να δούμε πως η τεχνολογία θα μπορεί να βελτιώνει την εμπειρία του gaming, αλλά και πως εφαρμόζεται στο υπάρχον hardware και στις υπάρχουσες πλατφόρμες». Κλείνοντας τα όσα ανέφερε για το Nintendo Switch Pro, ο Bowser σημείωσε πως η ανακοίνωση για το νέο hardware θα έρθει όταν κριθεί ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, ενώ στην παρούσα φάση όλο το βάρος έχει πέσει στα games που έρχονται τους επόμενους μήνες για την υπάρχουσα κονσόλα. Μπορείτε να βρείτε όλη τη συνέντευξη εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*