Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Dragon Age 2 και Saints Row 2 στη backwards compatible λίστα του Xbox One

*
Ο αριθμός των backwards compatible τίτλων του Xbox 360 αυξάνεται συνεχώς. Έτσι, οι κάτοχοι Xbox One, μπορούν στο εξης να τρέχουν στην κονσόλα τους το Dragon Age 2 της Bioware και το Saints Row 2 της Volition. To Dragon Age 2 κυκλοφόρησε το 2011, δυο χρόνια μετά το πρώτο παιχνίδι της σειράς που είχε ενθουσιάσει το κοινό. Από την άλλη, το Saints Row 2, κυκλοφόρησε το 2008 και παρά τις όποιες ομοιότητες με τη σειρά GTA, έχει το δικό του, ξεχωριστό χαρακτήρα. Σε περίπτωση που έχετε στην κατοχή σας τη φυσική έκδοση είτε του ενός, είτε του άλλου τίτλου, μπορείτε πολύ απλά να τοποθετήσετε το δισκάκι στο drive του Xbox One και να ξεκινήσετε το παιχνίδι. Εναλλακτικά, μπορείτε να τα αποκτήσετε ψηφιακά, μέσω του Xbox Store. To Dragon Age έναντι €19,99 και το Saints Row 2 έναντι €9,99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*