Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Dragon Ball Z: Kakarot - Ημερομηνία κυκλοφορίας, συλλεκτικές εκδόσεις και νέο trailer

*
H Bandai Namco ανακοίνωσε στο πλαίσιο του TGS 2019 την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις συλλεκτικές εκδόσεις του Dragon Ball Z: Kakarot, ενώ παρουσίασε και ένα νέο trailer και τα pre-order bonuses. Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Το νέο μέρος του franchise Dragon Ball έρχεται τον Ιανουάριο του 2020 για PC, PS4 και Xbox One και συγκεκριμένα στις 16 Ιανουαρίου στην Ιαπωνία και στις 17 Ιανουαρίου στις δυτικές αγορές. Το νέο trailer επιβεβαίωσε την παρουσία του Buu Arc, ενώ τόνισε την παρουσία και αρκετών ακόμη χαρακτήρων όπως οι Saiaman και Majin Buu.

Δείτε το στη συνέχεια.




Όσοι κάνουν προ-παραγγελία το Dragon Ball Z: Kakarot θα έχουν πρόσβαση σε μια ειδική side mission με την ονομασία “A Competitive Party with Friends”, ενώ θα έχουν πρώιμη πρόσβαση στον Bonyu, ένα νέο χαρακτήρα που σχεδίασε ο Akira Toriyama, καθώς και ένα ειδικό cooking boost item. Πέραν της απλής έκδοσης, θα κυκλοφορήσει και η Deluxe Edition, η οποία θα περιλαμβάνει το Season Pass με έξτρα περιεχόμενο που θα έρθει μετά το λανσάρισμα, καθώς και το music pack με 11 έξτρα μουσικά θέματα από το anime.

Για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω, θα υπάρξει η Ultimate Edition που θα περιλαμβάνει το περιεχόμενη της Deluxe Edition, καθώς και ένα έξτρα αντικείμενο με την ονομασία Tao Pai Pai Pillar. Τέλος, η Collector’s Edition θα έχει όλα τα παραπάνω σε ένα συλλεκτικό Steelbook, ένα arbook με σκληρό εξώφυλλο και ένα αποκλειστικό diorama figurine των Goku και Gohan.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    CyberConnect2

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Bandai Namco Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*