Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

DualSense: Δείτε για πρώτη φορά το χειριστήριο του PS5, στα χέρια του Geoff Keighley (video)

*
Ο Geoff Keighley ανέβασε ένα πρώτο hands on video του DualSense controller του PS5, κάνοντας ένα tease για τα όσα θα δούμε το απόγευμα στο πλαίσιο του Summer Game Fest stream του. Ο παρουσιαστής και διοργανωτής της εκδήλωσης ανακοίνωσε πως η σημερινή μετάδοσή του (που θα γίνει στις 19.00 ώρα Ελλάδος) θα έχει στο επίκεντρο το χειριστήριο της Sony και ο ίδιος θα μεταφέρει τις εντυπώσεις του από τις ώρες που πέρασε μαζί του. Ακόμη, θα μεταδοθεί μια συνέντευξη με τον επικεφαλής του marketing στο PlayStation, Eric Lempel.



Θα έχει μάλιστα ενδιαφέρον, καθώς για πρώτη φορά θα δούμε το πραγματικό χειριστήριο στα χέρια κάποιου, αφού λόγω του κορονοϊού δεν έχουν γίνει τα σχετικά events και τα μόνα που έχουμε δει μέχρι σήμερα είναι οι press φωτογραφίες της ιαπωνικής εταιρείας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Καταρχάς, καλημέρα και καλή εβδομάδα.
      Φαντάζομαι ότι όλο το σύνολο παίζει ρόλο.
      Εννοώ controller και κονσόλα.

*