Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E2 2021: Στις 11 Ιουνίου το Koch Primetime

*
H Koch Media ανακοίνωσε την πραγματοποίηση του Koch Primetime, που είναι προγαμματισμένο για της 11 Ιουνίου 2021, ώρα 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Twitch, στο πλαίσιο της E3 2021.

Μερικά από τα IPs της γερμανο-αυστριακής εταιρείας που ανήκει στο Embracer Group είναι τα Dead Island, Metro, Saints Row, Wasteland, Shenmue 3, Maneater και Hunt: Showdown. Επιπλέον, πριν από μερικές μέρες ανακοίνωσε την αναδιάρθρωση της Free Radical, με σκοπό να επαναφέρει στο προσκήνιο το δημοφιλές TimeSplitters franchise, που λογικά δεν θα δώσει το "παρών" κατά τη διάρκεια της παρουσίασης. Λογικά θα υπάρξουν πλάνα και πληροφορίες για τα Chorus, Iron Harvest, Outward, Pheonix Point και ίσως για το Dead Island 2.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*