Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2018: Εξαγορά πέντε studios από τη Microsoft

*
Δεν είχε μόνο ατελείωτη λίστα τίτλων η Microsoft στην E3 2018 μιας και έδωσε βάση και σε εξαγορά αρκετών studios. Ο, πάντα “ψαρωτικός” Phil Spencer, ανακοίνωσε πως η Microsoft έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και εξαγόρασε τις Ninja Theory, Compulsion Games, Playground Games, Undead Labs και The Initiative, με το τελευταίο να αποτελεί ολοκαίνουριο studio με έδρα στην Santa Monica. Κάποια από τα ονόματα σας είναι σίγουρα γνωστά, όπως αυτό της Ninja Theory που μας έδωσε πρόσφατα το Hellblade: Senua's Sacrifice. Άλλα ονόματα μπορεί να μην είναι τόσο τρανταχτά, είναι όμως μια ένδειξη πως η Microsoft παλεύει πιο σοβαρά για first party games, τομέας που σίγουρα αυτή τη στιγμή δεν έχει το προβάδισμα. Και μιας και γίνεται λόγος για Ninja Theory, δείτε το παρακάτω video για να καταλάβετε το σκεπτικό πίσω από την εξαγορά της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • DrManolo
    • Όταν άκουσα τον Phil να λέει ότι αγόρασαν την Ninja Theory δεν το πίστευα. Πολύ καλή κίνηση και είμαι σίγουρος ότι θα φτιάξουν πολύ ωραία exclusives για το xbox1. Μέχρι στιγμής έχουν κάνει πολύ ωραία games.

      • mysterious
      • Η Ninja Theory βγαζει εξαιρετικους τιτλους.Απολαυσα τα Heavenly sword,Enslaved,DMC και το Hellblade ηταν απλα διαμαντι.

*