Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2018: Gameplay demo για το The Walking Dead

*
Η ιστοσελίδα Polygon έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο video για το The Walking Dead της Overkill. Σε αυτό παρουσιάζονται 18 λεπτά δράσης από το build του παιχνιδιού που η ομάδα ανάπτυξης είχε προετοιμάσει για την Ε3 2018. Ουσιαστικά πρόκειται για την αποστολή Central Georgetown που στόχο έχει την ανάκτηση ενός συστήματος καθαρισμού νερού από μια αντίπαλη οικογένεια. Η διαφορά είναι ότι οι παίκτες θα πρέπει να παλέψουν όχι μόνο ενάντια σε walkers αλλά και σε ανθρώπινα όντα. Το stealth παίζει σημαντικό ρόλο στην επιτυχή ολοκλήρωση της αποστολής και κρατώντας χαμηλό προφίλ, είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν οι walkers για περιπτώσεις αντιπερισπασμού, κρατώντας έτσι απασχολημένους τους ανταγωνιστές. Σας θυμίζουμε πως το The Walking Dead της Overkill θα λανσαριστεί στις 6 Νοεμβρίου 2018, για PlayStation 4, Windows PC και Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*