Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2018: Αποκαλύφθηκε το Farming Simulator 19

*
Με την ευκαιρία της Ε3 2018, η GIANTS Software και η Focus Home Interactive αποκάλυψαν το Farming Simulator 19. Το παιχνίδι κάνει ένα μεγάλο βήμα εμπρός καθώς η ανάπτυξή του βασίζεται σε νέα μηχανή γραφικών και θα κυκλοφορήσει στο Φθινόπωρο του 2018, για PlayStation 4. Οι παίκτες καλούνται να πάρουν υπό τον έλεγχό τους μια σειρά από οχήματα και μηχανήματα από γνωστές φίρμες όπως οι Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Krone, Deutz-Fahr κλπ και στόχος τους είναι πάντα η συντήρηση του κορυφαίου αγροκτήματος. Θα υπάρχουν περιοχές από την αμερικανική και την ευρωπαϊκή ήπειρο και νέες δραστηριότητες όπως η επεξεργασία βαμβακιού και βρώμης. Η φροντίδα των ζώων σας, γουρούνια, αγελάδες, πρόβατα, κότες και άλογα, θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε ακόμα περισσότερο τις εργασίες σας. Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε το reveal trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*