Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2018: Επιβεβαιώθηκε το Phantom Doctrine για PS4 και Xbox One

*
Λίγες μέρες πριν την παρουσίαση του στην E3, οι CreativeForge Games και Good Shepard Entertainment δημοσιοποίησαν ένα trailer για το επερχόμενο ψυχροπολεμικό παιχνίδι στρατηγικής, Phantom Doctrine. Επίσης επιβεβαίωσαν ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2018 και για τα PlayStation 4 και Xbox One. Το εν λόγω βίντεο επικεντρώνεται στους δύο βασικούς τομείς του τίτλου, το gameplay και την ιστορία, τα οποία είναι εξίσου σημαντικά ελέω της θεματολογίας.

Γρήγορα αντιλαμβάνεται κανείς τις επιρροές της σειράς XCOM, από την turn-based μάχη έως το πλήθος ενεργειών που δύναται να εκτελέσει ο παίκτης κατά την παραμονή του στην home base. Ο κεντρικός πυλώνας της αφήγησης είναι η ιστορία του αρχηγού των The Cabal, μίας μυστικής οργάνωσης που έχουν στόχο να βάλουν τέλος στα σχέδια μίας παράταξης με παρόμοιο modus operandi, για παγκόσμια κυριαρχία. Το Phantom Doctrine αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και PC κάποια στιγμή μέσα στον τρέχοντα χρόνο. Δείτε παρακάτω το trailer-ορεκτικό, εν όψει του κυρίως πιάτου της E3.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*