Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2018: Η Insomniac Games ανακοίνωσε το Stormland

*
To Stormland είναι το νέο project των Insomniac Games και Oculus Studios. Το παιχνίδι αποκαλύφθηκε πλέον επίσημα και θα κυκλοφορήσει για Oculus Rift μέσα στο 2019. Το Stormland αποτελεί μια προσπάθεια να μεταφερθεί στην εικονική πραγματικότητα ένας first-person open world τίτλος. Πρωταγωνιστής είναι ένα ανδροειδές που έχει έρθει από εξωγήινο πλανήτη και ασκεί το επάγγελμα του κηπουρού. Στην αρχή του παιχνιδιού, το σώμα του καταστρέφεται από κάτι που ονομάζεται The Tempest και κάπου εκεί ξεκινάει η περιπέτεια. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, οι παίκτες θα πρέπει να ελευθερώσουν άλλα ρομπότ και στη συνέχεια να φροντίσουν για την αναβάθμισή τους. Ο τρόπος χειρισμού είναι δυναμικός και οι παίκτες θα μπορούν ακόμα και να πετούν από ψηλούς λόφους. Όσο για τις μάχες, θα υπάρχει μια μεγάλη γκάμα από εκρηκτικά, θα είναι δυνατή η δημιουργία όπλων και τέλος η άντληση ηλεκτρικής ενέργειας θα δίνει πλεονεκτημα σε όσους τη χρησιμοποιούν. Θα υπάρχουν τόσο single-player όσο και multiplayer modes και παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από τον τίτλο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*