Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2018: Καθυστέρηση κυκλοφορίας για το Yoshi στο Switch

*
Η απουσία του επερχόμενου τίτλου Yoshi από την E3 2018 δεν ήταν τυχαία. Με τη Nintendo να μας έχει συνηθίσει σε αντίστοιχες περιπτώσεις να παρουσιάζει παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν βία το επόμενο εξάμηνο, το μόνο που απέμενε ήταν η επίσημη επιβεβαίωση ότι το παιχνίδι δεν θα κυκλοφορήσει εντός του 2018, όπως προηγουμένως είχε ανακοινωθεί. Όσοι επισκέπτονται συχνά το eShop του Ninendo Switch, δεν αποκλείεται να διαπίστωσαν την αλλαγή στην ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, από το 2018, στο 2019. Στη συνέχεια, η ίδια η Nintendo επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται για λάθος και ότι αυτή είναι η πραγματικότητα για το μέλλον του παιχνιδιού. Για την ώρα, δεν υπάρχει κάποια δικαιολογία για την καθυστέρηση. Αν υπάρξει κάτι νεότερο, θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*