Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2018: Νέο teaser από τη Sony

*
Η Ε3 2018 πλησιάζει και η Sony έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser trailer, που λειτουργεί και ως ορεκτικό για το τι πρόκειται να παρουσιάσει. Σε αυτό παρουσιάζονται οι τέσσερεις πολυαναμενόμενες αποκλειστικότητες του PlayStation 4, δηλαδή τα Death Stranding, Ghost of Tsushima, The Last of Us: Part II και Spider-Man. Όλοι οι παραπανω τίτλοι έχουν ενθουσιάσει το κοινό πριν καν κυκλοφορήσουν και είναι απόλυτα λογικό, η Sony να χτίσει γύρω από αυτούς τα όσα θέλει να δείξει στην επερχόμενη Ε3. Σας υπενθυμίζουμε ότι και φέτος θα πρέπει είτε να ξενυχτήσετε, είτε να βάλετε ξυπντήρι για να παρακολουθήσετε το PlayStation Media Briefing. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, αυτό θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Τρίτης 12 Ιουνίου και ώρα Ελλάδας 04:00 πμ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*