Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2018: Νέο trailer για το Pro Evolution Soccer 2019

*
To Pro Evolution Soccer 2019, είναι ένα από τα παιχνίδια που ήταν αδύνατο να μη δηλώσουν παρών στην Ε3 2018. Για το λόγο αυτό, η Konami φρόντισε να παρουσιάσει ένα νέο trailer για τον δημοφιλή τίτλο. To παιχνίδι ανακοινώθηκε πριν από περίπου ένα μήνα και θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 30 Αυγούστου, για PlayStation 4, Xbox One και PC. Θα είναι διαθέσιμο σε δύο φυσικές εκδόσεις. Ο νέος global ambassador Phillippe Coutinho θα βρίσκεται στο εξώφυλλο της standard edition και ο David Beckham στο αντίστοιχο της special edition, που θα δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να ξεκλειδώσουν τα myClub bonuses. Ακόμα, την ίδια μέρα με το λανσάρισμα θα κυκλοφορήσει και η Legend edition, διαθέσιμη μόνο σε ψηφιακή μορφή που θα περιέχει ακόμα περισσότερο περιεχόμενο για το myClub. Οι βελτιώσεις στον οπτικό τομέα θα είναι εμφανείς και θα υποστηρίζεται 4K HDR σε όλες τις πλατφόρμες. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το νεότερο trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*