Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2018: Περισσότερες πληροφορίες για το The Last of Us Part 2

*
Κατά την διάρκεια της E3 2018, και συγκεκριμένα στο briefing της Sony, είδαμε το πρώτο επίσημο gameplay trailer του The Last of Us Part 2, αλλά παρόλα αυτά δεν μάθαμε πότε θα πιάσουμε στα χέρια μας το τελικό αποτέλεσμα. Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης του νέου παιχνιδιού της Naughty Dog Neil Druckmann, μαζί με τους co-directors Anthony Newman και Kurt Margeman μοιράστηκαν μερικές καινούργιες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία του τίτλου. Σύμφωνα λοιπόν με αυτές ξέρουμε ότι οι ικανότητες της Ellie στο να κυκλοφορεί στο περιβάλλον γύρω της θα είναι σημαντικές στην επιβίωση της. Τα stealth mechanics του τίτλου βοηθούν την πρωταγωνίστρια με έναν μοναδικό και πιο άμεσο τρόπο να αλληλεπιδράσει με τον χώρο που την περιβάλει, προσφέροντας περισσότερο ρεαλισμό στην συνολική εμπειρία. Αυτή την φορά θα υπάρχει πλήκτρο για άλματα, καθώς και νέα δυνατότητα να κάνει dodge για να αποφύγει θανάσιμες επιθέσεις. Ως προς τις μάχες που θα υπάρχουν στο παιχνίδι, δόθηκε πολύ σημασία στο να αποτελέσουν μια έντονη και αληθοφανής εμπειρία με εξυπνότερο AI.



Επίσης, ο σχεδιασμός του κόσμου του sequel θα επιτρέπει περισσότερο από ποτέ στον παίκτη να προσεγγίσει την κάθε κατάσταση με τον τρόπο που τον βολεύει και από όπου τον βολεύει αναλόγως τις περιστάσεις. Φυσικά το crafting δεν θα μπορούσε να μην είναι κι αυτό με την σειρά του βελτιωμένο και να αποτελέσει για ακόμα μια φορά ένα σημαντικό χαρακτηριστικό. Όσο για το πώς θα ξεδιπλωθεί η ιστορία του παιχνιδιού στην πράξη, ο Druckmann υπέδειξε τον τρόπο που εκμεταλλεύτηκε διαφορετικά σημεία στον χρόνο το Left Behind DLC του original The Last of Us. Στην συνέχεια επιβεβαίωσε την παρουσία του Joel, παρότι απουσίαζε το νεότερο trailer, ενώ ταυτόχρονα υποσχέθηκε πως θα αποκαλυφθεί και η ιστορία πίσω από το cult θρησκευτικό group που είδαμε κατά την διάρκεια του trailer που εμφανίστηκε στο Paris Games Week το 2017.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*