Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ! ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR >>
* ";

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

E3 2019: Χωρίς Mega Evolutions και Z-moves τα Pokémon Sword και Pokémon Shield

Όπως ήδη γνωρίζουμε στα Pokémon Sword και Pokémon Shield θα υπάρχει το Dynamaxing, μια δυνατότητα που επιτρέπει στα Pokémon να αποκτούν γιγάντια μορφή, κάτι που θα τα ενισχύει ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των μαχών. Όμως, προς απογοήτευση μιας μεγάλης ομάδας παικτών, ο παραγωγός Junichi Masuda, δήλωσε οτι τα Mega Evolutions και τα Z-Moves θα μείνουν εκτός των επερχόμενων τίτλων.

Τα Mega Evolutions λανσαρίστηκαν στα Pokémon X και Y. Αν οι παίκτες διαθέτουν ένα keystone για κάποια Pokémon όπως το Blastoisinite, τότε το πλάσμα μεταμορφώνεται σε μια νέα εκδοχή του εαυτού του, με διαφορετική εμφάνιση, διαφορετικές ικανότητες, ενώ πολλές φορές αλλάζει και ο τύπος του.Τα Z-Moves είνα ένας μηχανισμός που συναντήσαμε στα Pokémon Sun, Moon, Ultra Sun και Ultra Moon. Είναι ειδικές κινήσεις για συγκεκριμένα Pokémon, που μπορεί να χρησιμοποιηθούν μόνο μια φορά σε κάθε μάχη.

Σας θυμίζουμε οτι τα Pokémon Sword και Pokémon Shield θα κυκλοφορήσουν στις 15 Σεπτεμβρίου 2019, αποκλειστικά για το Nintendo Switch. 
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!