Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2019: Panel με gaming ενδιαφέρον από το Netflix στο E3 Coliseum 2019

*
H ESA ανακοίνωσε πως το Netflix θα βρίσκεται στην E3 2019 και μάλιστα με δικό του panel, όπου και θα κάνει ανακοινώσεις για θέματα που σχετίζονται με το gaming.

Το panel θα έχει τίτλο “Bring Your Favorite Shows to Life: Developing Netflix Originals into Video Games" και θα διοργανωθεί στο πλαίσιο του E3 Coliseum. Το Ε3 Coliseum φιλοξενεί μια σειρά από panels, συζητήσεις και άλλα ειδικά events με την υπογραφή και την ευθύνη του Geoff Keighley.


Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα υπάρχουν και από εκεί αρκετές ανακοινώσεις, οπότε οτιδήποτε νεότερο, θα το δείτε στο Enternity.gr. Το Netflix από την πλευρά του σημειώνει πως έχει κάποιες ανακοινώσεις που σχετίζονται με το gaming στα σκαριά, οπότε σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε κάτι πέραν του Stranger Things 3: The Game που έρχεται στις 4 Ιουλίου, αλλά και του Minecraft: Story Mode που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2018.

Η E3 2019 διοργανώνεται στο Los Angeles Convention Center από τις 11 έως και τις 13 Ιουνίου.



Διαβάστε το πρόγραμμα της E3 2019 εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*