Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2019: Slime Controller για Switch ετοιμάζουν Square Enix και Hori

*
Τα “χοντρά” νέα από τις παρουσιάσεις της E3 2019 αρχίζουν σιγά σιγά και ηρεμούν και τώρα έρχεται η ώρα για τα “δεύτερα”, όπως η παρουσίαση του Slime Controller, εμπνευσμένο από τη σειρά Dragon Quest, για Switch.

Το χειριστήριο θα λάβει βίδες και οστά από τις Hori και Square Enix και ο σχεδιασμός του είναι σχεδόν ίδιος με το αντίστοιχο controller που κυκλοφόρησε η Hori για το PlayStation 4 το 2017. Μιλάμε για ασύρματο χειριστήριο με motion controls και πλήκτρα turbo και για την ώρα προορίζεται μόνο για την αγορά της Ιαπωνίας το Σεπτέμβριο, με τιμή περίπου 100 δολάρια. Βέβαια οι δύο εταιρίες κάνουν το κάτι παραπάνω καθώς μαζί με το χειριστήριο έρχεται και μεγάλη χαρτονένια βάση σε σχήμα σεντουκιού, για να ακουμπήσετε τόσο το ίδιο το χειριστήριο, όσο και την κονσόλα.




Τέτοιες λεπτομέρειες τις λατρεύουμε. Μπορείτε να βρείτε ήδη το Slime controller στο ιαπωνικό site της Square Enix.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*