Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2019: Teaser trailer για το Sniper: Ghost Warrior Contracts

*
Η CI Games δημοσίευσε ένα νέο teaser trailer για το Sniper: Ghost Warrior Contracts, μια νέα περιπέτεια για τη σειρά Sniper: Ghost Warrior στην άγρια φύση της Σιβηρίας. Το παιχνίδι θα περιέχει τόσο single-player εμπειρία, όσο και multiplayer modes, καθώς και έναν εντελώς νέο τρόπο παιχνιδιού, το contracts system.

Στο παιχνίδι οι παίκτες θα αναλαμβάνουν ειδικά σχεδιασμένα contract missions, κατά τη διάρκεια των οποίων θα μπορούν να ολοκληρώνουν δευτερεύοντες στόχους για μεγαλύτερα χρηματικά έπαθλα στο τέλος, ενώ θα μπορούν να επαναλάβουν τα contracts για επιπλέον χρήματα. Η ομάδα ανάπτυξης του νέου τίτλου του franchise φρόντισε επίσης να ελλατωθούν οι χρόνοι φόρτωσης καθώς και να σταθεροποιηθούν τα FPS.


Το Sniper: Ghost Warrior θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και PC μέσα στο 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*