Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2019: Αυτό είναι το πρόγραμμα της Nintendo για την έκθεση

*
Η Nintendo ανακοίνωσε τα πλάνα της για την Ε3 2019 και το πρόγραμμα δρστηριοτήτων είναι πλήρες. Πρώτα απ' όλα η ιαπωνική εταιρεία θα διοργανώσει δύο τουρνουά, το Super Smash Bros. Ultimate World Championship 2019 3v3 και το Splatoon 2 World Championship 2019 που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 8 Ιουνίου στο The Theatre at Ace Hotel του Los Angeles.

Το καθιερωμένο Nintendo Direct θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου, ώρα Ελλάδας 19:00 και η παρουσίαση θα επικεντρωθεί σε παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2019. Εννοείται οτι δεν θα λείπει το Nintendo Treehouse: Live όπου θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε λεπτομερώς για τις προσεχείς κυκλοφορίες.


Τέλος, όσοι δώσουν το "παρών" στην Ε3 2019 θα περάσουν σίγουρα από περίπτερο της Nintendo, για να δοκιμάσουν από κοντά τους επόμενους τίτλους για το Switch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*