Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2019: Η Konami ανακοίνωσε το TurboGrafx-16 mini (trailer)

*
Η σημαντικότερη ίσως ανακοίνωση της Konami στο πλαίσιο της E3 2019, ήταν η κυκλοφορία του TurboGrafx-16 mini. Η κονσόλα θα κυκλοφορήσει σε τρεις διαφορετικές παραλλαγές. TurboGrafx-16 mini για την αγορά των Η.Π.Α., PC Engine CoreGrafx mini για την ευρωπαϊκή αγορά και PC Engine mini για την Ιαπωνια.



Σε κάθε συσκευασία θα περιλαμβάνεται ένα controller και μια σειρά από προεγκατεστημένα παιχνίδια. Για την ώρα γνωρίζουμε τα R-Type, New Adventure Island, Ninja Spirit, Ys Book 1 & 2, Dungeon Explorer, Alien Crush και στο εγγύς μέλλον θα αποκαλυφθούν επιπλέον. Θα υπάρχει system-level quick save feature, διάφορες επιλογές απεικόνισης και υποστήριξη για τέσσερα controllers με την προϋπόθεση αγοράς ενός multitap plug-in adaptor.

Τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*