Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2019: Η Microsoft ίδρυσε studio για το Age of Empires

*
Μπορεί η Microsoft να ανακοίνωσε την εξαγορά ενός μόνο νέου studio κατά τη διάρκεια της E3 2019, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν κρύβει και άλλους άσσους στο μανίκι της.

Μέσω ενός blog post έπειτα από τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, η αμερικανική εταιρεία ενημέρωσε οτι έχει δημιουργήσει ένα νέο studio που θα ασχολείται αποκλειστικά με το Age of Empires franchise και έχει αναθέσει τα ηνία στο βετεράνο Shannon Loftis. Προφανώς τα νέα σχετίζονται με την έλευση του Age of Empires II: Definitive Edition, που θα προσθέσει το παιχνίδι γραφικά ανάλυσης 4K και ένα νέο campaign, το The Last Khans.


Το λανσάρισμά του έχει προγραμματιστεί για το προσεχές φθινόπωρο. Πλέον τα standalone Xbox studios είναι 15 και εμείς αναμένουμε όλο και περισσότερα παιχνίδια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*