Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2019: Η Microsoft επιβεβαιώνει πρόσκληση σε «κάτι νέο» στο Xbox Briefing

*
Η Κυριακή πλησιάζει επικίνδυνα γρήγορα και το Xbox Briefing θα ανοίξει το χορό των ανακοινώσεων για την E3 2019. Η Microsoft θέλει να ρίξει λίγο ακόμη λάδι στη φωτιά της φημολογίας και έτσι ανακοίνωσε μέσω Twitter πως έχει προσκαλέσει «κάτι νέο» στην συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει.

Οι πρώτες αναφορές που γίνονται από insiders σημειώνουν πως πρόκειται για άτυπη επιβεβαίωση εμφάνισης των δύο νέων Xbox που ξέρουμε αυτή τη στιγμή με τις κωδικές ονομασίες Lockhart και Anaconda.


Άλλοι όμως σημειώνουν πως η λέξη «νέο» στο tweet μαρτυρά κάτι που είναι εντελώς ξένο με μια παρουσίαση της Microsoft και ίσως υπάρχει ξεκάθαρο μήνυμα πως στο Xbox Briefing θα βρίσκεται η Nintendo, με την οποία η αμερικανική εταιρεία συνεργάζεται αρκετά στενά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Λέτε να δούμε κάτι τόσο μοναδικό; Υπομονή, οι μέρες περνούν…

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*