Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2019: Ημερομηνία κυκλοφορίας του Sky: Children of the Light για iOS (trailer)

*
Ένα νέο trailer για το Sky: Children of the Light αποκαλύφθηκε το βράδυ της 9ης Ιουνίου στην E3 2019, ρίχνοντας φως στην ημερομηνία κυκλοφορίας του για iOS. Το νέο παιχνίδι της thatgamecompany λοιπόν θα είναι διαθέσιμο για το App Store της Apple από τις 11 Ιουλίου, ενώ στο κοντινό μέλλον αναμένεται και για Android και PC.

Το παιχνίδι πέρασε από μια beta φάση μακράς διαρκείας με fans που ανυπομονούν για την τελική του διάθεση, κατά την οποία θα μπορούν να εξερευνήσουν 7 φανταστικά realms για να αποκαλύψουν μυστικά και να κάνουν customize το χαρακτήρα τους με διάφορους τρόπους.


Επιπλέον, αναμένονται εποχιακά events και συχνές ενημερώσεις, καθώς και expansions από realms μέσα στους επόμενους μήνες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*