Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2019: Ο Galford προστίθεται στο roster του Samurai Shodown (trailer)

*
H SNK επέλεξε τις μέρες τις E3 2019, για να αποκαλύψει ένα ακόμα χαρακτήρα, τον δέκατο τρίτο, για το roster του επερχόμενου Samurai Shodown. Αυτή τη φορά σειρά παίρνει ο Galford.

Με βάση την περιγραφή που παρέχει η Athlon Games, ο Galford είναι ένας Αμερικάνος ninja που αποκαλεί τον εαυτό του “Superhero of Justice”. Ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με σκοπό να επιβάλει την ειρήνη και συντροφεύεται από το τετράποδο κατοικίδιό του ένα husky που ονομάζεται Poppy αλλά και το Justice Blade. Galford και Poppy βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα να διαλύσουν οποιονδήποτε εχθρό της δικαιοσύνης. Σας θυμίζουμε οτι για το roster του παιχνιδιού έχουν αποκαλυφθεί ήδη οι Rimururu, Tam Tam, Yoshitora, Yashamaru, Haohmaru, Genjuro, Charlotte, Shiki, Ukyo Tachibana, Darli Dagger και Nakoruru.


Το Samurai Shodown θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου 2019, για PlayStation 4 και Xbox One. Μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του έτους θα ακολουθήσουν οι αντίστοιχες εκδόσεις για Nintendo Switch και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*