Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2019: Πιθανότητα επιπλέον χρεώσεων για τίτλους συγκεκριμένων publishers στο Google Stadia

*
Το Google Stadia Pro θα κοστίζει $9,99 για κάθε μήνα 4K game streaming, όμως συγκεκριμένοι publishers θα έχουν τη δυνατότητα να απαιτήσουν ακόμα περισσότερα χρήματα μηνιαίως από τους χρήστες. Κατά τη διάρκεια του E3 Live show στο YouTube ο Phil Harrison δήλωσε στο host Geoff Keighley πως οι publishers στο Stadia θα μπορούν να συμπεριλάβουν δικά τους, ξέχωρα πακέτα συνδρομών.

Η συζήτηση διακόπηκε πριν προκύψουν περισσότερες λεπτομέρειες, όμως ο Keighley χρησιμοποίησε το εξής παράδειγμα για να παρομοιάσει τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσει το συγκεκριμένο μοντέλο έξτρα συνδρομών: ένας χρήστης που πληρώνει για καλωδιακή τηλεόραση στην Αμερική, πληρώνει επιπλέον για συνδρομή στο δίκτυο του HBO.


Για την ώρα, οι μεγαλύτεροι publishers που θα φέρουν τίτλους τους στο Stadia είναι οι Square Enix, Bethesda και Ubisoft με 4, 5 και 6 παιχνίδια έκαστος αντίστοιχα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*