Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2019: Προσφορές από τη Microsoft στο πλαίσιο των Deals Unlocked

*
Η E3 2019 πλησιάζει και η Microsoft προσφέρει σε όλους την ευκαιρία να προμηθευτούν κονσόλες Xbox One, παιχνίδια και περιφερειακά σε πολύ χαμηλές τιμές, μέσω της προωθητικής ενέργειας Deals Unlocked.

Πρώτα απ' όλα όμως υπάρχει ένα νέο bundle για το Xbox One. Πρόκειται για το Xbox One S Fortnite Battle Royale Special Edition bundle που περιλαμβάνει ένα Special Edition μωβ 1TB Xbox One S, το Dark Vertex cosmetic set με τα Legendary Outfit, Epic Glider και Rare Pickaxe (διαθέσιμο μόνο στα Battle Royale και Creative modes), 2000 v-bucks, ένα μήνα συνδρομή Xbox Live Gold και το Xbox Game Pass trial.


Οι προσφορές αρχίζουν στις 7 Ιουνίου και περιλαμβάνουν:

Έκπτωση $100 με κάθε αγορά Xbox One X
Έκπτωση $50 στο the Xbox One S Fortnite Battle Royale Special Edition Bundle
Έκπτωση $50 με κάθε Xbox One S και κάθε Xbox One S All-Digital Edition bundle
Έκπτωση έως και 75% σε επιλεγμένες νέες κυκλοφορίες όπως τα Mortal Kombat 11, Sekiro: Shadows Die Twice, Tom Clancy’s The Division 2, Sea of Thieves, NBA 2K19, Anthem και Call of Duty: Black Ops 4 Spectre Rising Edition. Οι τιμές θα ξεκινούν από $19,99.
Έκπτωση $10 για αγορά controller



Επιπλέον, για τους PC gamers υπάρχουν προσφορές από εταιρείες όπως οι Asus, Razer, MSI, Astro, Seagate, Turtle Beach και Hyperkin. Μπορείτε λοιπόν να γλιτώσετε αρκετά χρήματα για αγορά νέου PC, οθόνης με τεχνολογία FreeSync και περιφερειακών. Επιπλέον θα υπάρξουν εκπτώσεις σε κορυφαίους τίτλους για PC όπως Forza Motorsport 7 Ultimate, Gears of War 4, Deep Rock Galactic και πολλά άλλα. Τέλος, όσοι επιθυμούν να αγοράσουν είδη ένδυσης από τον κατάλογο Xbox Official Gear θα έχουν έκπτωση 60%. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο xbox.com και στο Microsoft Store. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*