Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2019: Σχεδόν τριάντα λεπτά δράσης από το Luigi's Mansion 3 (trailer)

*
Κατά τη διάρκεια του Nintendo Treehouse: Live stream στο πλαίσιο της E3 2019, η ιαπωνική εταιρεία παρουσιάσε περίπου 30 λεπτά δράσης από το το επερχόμενο Luigi's Mansion 3.

Αυτή τη φορά ο Luigi έχει περισσότερα εργαλεία για να πιάσει τα φαντάσματα του πολυτελούς ξενοδοχείου που κατέληξε, με το πιο χαρακτηριστικό να είναι ο Gooigi. Αν αναρωτιέστε, είναι ένας κλώνος του Luigi φτιαγμένος από καταπράσινη και χαριτωμένη χλαπάτσα και μπορεί να προσπεράσει πολύ πιο εύκολα συγκεκριμένα εμπόδια.


Αρκεί να μην εμπλέκεται νερό στην εξίσωση. Το νέο ScareScraper mode προσφέρει παιχνίδι για έως και 8 παίκτες, είτε τοπικά είναι online, ενώ η χρήση των Luigi και Gooigi μπορεί να γίνει είτε από έναν είτε από δύο παίκτες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*