Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2019: Το Project xCloud της Microsoft δεν θα αντικαταστήσει τις κονσόλες δηλώνει ο Phil Spencer

*
Ο Phil Spencer, επικεφαλής του Xbox, δηλώνει οτι το Project xCloud της Microsoft δεν προορίζεται για να αντικαταστήσει, αλλά για να συμπληρώσει τις κονσόλες. Ένα από τα θέματα που πρόκειται να αντιμετωπίσουν οι χρήστες στο εξωτερικό είναι τα ανώτατα όρια δεδεμένων που προσφέρουν οι τοπικοί πάροχοι, που αναγκάζουν τους χρήστες να πληρώσουν αρκετά χρήματα αν τα υπερβούν. "Γι' αυτό το να υπάρχει μια συσκευή όπου κάποιος θα μπορεί να κατεβάζει τα παχνίδια και να παίζει στο σπίτι είναι πολύ σημαντικό", είπε ο Spencer.

Ακόμα, η τεχνολογία xCloud δεν έχει φτάσει ακόμα σε σημείο που να προσφέρει τη δυνατότητα για gaming σε 8K και 120 Hz. "Θεωρώ οτι με το πέρασμα των χρόνων, η τεχνολογία cloud θα προσφέρει στους παίκτες μοναδικές εμπειρίες. Όμως για την ώρα, ο καλύτερος τρόπος να παίξετε Cyberpunk αλλά και όλα τα παιχνίδια που είδατε στην Ε3, είναι να χρησιμοποιήσετε το hardware που έχετε στο σπίτι με τα τοπικά μέσα αποθήκευσης", συμπλήρωσε ο Spencer.




Ολοκλήρωσε δηλώνοντας, "Δεν προσπαθώ να πω στον κόσμο οτι θα πρέπει να σταματήσουν να παίζουν σε κονσόλες ή PC ή να αγοράσουν μια δεύτερη κόπια για να παίζουν κάπου αλλού. Αυτό που λέω είναι πως παίζω στο Xbox Live και όταν είμαι μακριά από την κονσόλα ή το PC μου, θέλω να συνεχίσω να ασχολούμαι με τα παιχνίδια μου. Αυτός είναι ένας αξιόπιστος τρόπος. Θέλω στο τηλέφωνό μου μια εμπειρία που να συμβαδίζει με τις ανάγκες μου". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*