Οι παρουσιάσεις με στάμπα “Treehouse” της Nintendo σε κάθε E3 πάντα φέρνουν μικρές και μεγάλες ανακοινώσεις και αυτή τη φορά έχουμε νέα για το Daemon X Machina. Ο τίτλος κυκλοφορεί για Switch στις 13 Σεπτεμβρίου και θα διαθέτει co-op missions από την πρώτη ημέρα για έως και τέσσερις παίκτες.
Σήμερα μαθαίνουμε πως μετά την κυκλοφορία θα υπάρξει update που θα προσθέσει competitive multiplayer για να χαλάσει και καμιά φιλία που και που. Το πότε ακριβώς θα γίνει δεν το ξέρουμε. Ξέρουμε όμως πως εντός του τίτλου μπορείτε να κινείστε ελεύθερα σε γη και ουρανό και να κλέβετε εξοπλισμό από τους αντιπάλους σας και να τον χρησιμοποιείτε κατευθείαν μέσα στη μάχη.
Αναστάτωση στα ελληνικά «πειρατικά» sites τις τελευταίες ημέρες
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity