Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2019: Το Νοέμβριο η κυκλοφορία του Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 (trailer)

*
Κατά τη διάρκεια του Nintendo Direct στο πλαίσιο της E3 2019, παρουσιάστηκε ένα νέο trailer για το Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 που αναμένεται να λανσαριστεί τον προσεχή Νοέμβριο αποκλειστικά για Nintendo Switch.

Θα υπάρχει η δυνατότητα να παίξετε είτε με, είτε δίχως motion controls και μεταξύ άλλων, στο roster περιλαμβάνονται οι Mario, Sonic, Luigi, Knuckles, Peach, Amy, Dr. Eggman, Yoshi και Tails. Η σειρά Mario & Sonic ξεκίνησε το 2007 και 2008, σε Wii και DS αντίστοιχα, με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο και περιλάμβανε 20 αθλήματα.


Ακολούθησε το Mario & Sonic at the Olympic Winter Games σε Wii και DS το 2009, ενώ ο πιο πρόσφατος τίτλος της σειράς είναι το Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games που λανσαρίστηκε σε Wii U και 3DS.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*