Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2020: H Sony για άλλη μια χρονιά εκτός έκθεσης (φήμη)

*
Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η Sony θα προσπεράσει την Ε3 2020, όπως ακριβώς έκανε και το 2019. Οι φήμες ξεκίνησαν έπειτα από ενα post στο Twitter του συντάκτη του Kotaku Jason Schreier ο οποίος έγραψε:

"Η E3 είναι στη χειρότερη κατάσταση που έχει βρεθεί ποτέ- την προηγούμενη χρονιά ήταν μισογεμάτη και αυτό πριν συμβούν τα γνωστά γεγονότα με εκατοντάδες δημοσιογράφους- οπότε θα ήταν απολύτως λογικό η Sony να την παρακάμψει και φέτος. Περιμένω οτι θα ανακοινώσει το δικό της event για το PS5".


Οπότε, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε. Αυτή τη στιγμή πάντως η πληροφορία δείχνει να επιβεβαιώνεται από αρκετές πλευρές και από τα όσα έχει καταφέρει να επιβεβαιώσει το Enternity από αξιόπιστες πηγές. Αναμένουμε επίσημη τοποθέτηση τις επόμενες ώρες λοιπόν.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • john-data
    • Εξω απο ένα καφενείο άκουσα που συζήταγαν δυο μπαρμπάδες εν ώρα καπνίσματος για παρουσίαση/ανακοίνωση στης 5/2 στη Νew York.
      Θα ρωτήσω αύριο και κανά δυό ταξιτζήδες να δω αν υπάρξει επιβεβαίωση.

*