Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2020: Για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια ο Geoff Keighley εκτός έκθεσης

*
Ο Geoff Keighley ανακοίνωσε πως για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια παρουσίας στην έκθεση E3, δεν θα δώσει τελικά το «παρών» στην E3 2020. Στη δήλωσή του δεν σημείωσε κάτι συγκεκριμένο που οδήγησε σε αυτήν την απόφαση, ωστόσο τόνισε πως του ήταν δύσκολο να πει πως φέτος δεν θα κάνει το E3 Coliseum. Σε απάντηση που έδωσε σε χρήστη στο Twitter πάντως σημείωσε πως θεωρεί ότι η έκθεση πρέπει να γίνει πιο «παγκόσμια και ψηφιακή» και πως «είναι ένα brand που σημαίνει πολλά για αρκετούς και θα έπρεπε να είναι πολλά περισσότερα από ένα show floor». Υπενθυμίζεται πως η E3 2020 θα είναι ιδιαίτερα «περίεργη», καθώς εκτός από την Sony που δεν θα παρουσιάσει το PS5, μένει να δούμε ποιες ακόμη εταιρείες θα παραμείνουν εκτός του εκθεσιακού χώρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*