Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2020: Η ESA επιβεβαιώνει την παρουσία Xbox, Nintendo και άλλων εταιρειών

*
Βρισκόμαστε αρκετούς μήνες μακριά από την E3 2020, ωστόσο η ESA άρχισε να δίνει στη δημοσιότητα μερικά από τα ονόματα των εταιρειών που θα συμμετέχουν, μεταξύ των οποίων βρίσκονται οι Microsoft (Xbox) και Nintendo. Αναλυτικά, η διοργανώτρια εταιρεία ανακοίνωσε πως οι δύο μεγάλοι κατασκευαστές hardware και software θα παρουσιάσουν τα νέα τους games στον εκθεσιακό χώρο του Los Angeles Convention Center, ενώ στην παρέα τους θα βρίσκονται ακόμη οι Ubisoft, Bethesda, SEGA, Capcom, Square Enix, Take-Two Interactive, Bandai Namco Entertainment και Warner Bros. Games. Η ESA σημειώνει ότι θα ανακοινώσει περισσότερα στοιχεία για την έκθεση αργότερα μέσα στη χρονιά, τόσο σχετικά με τη διαφορετική μορφή της φετινής διοργάνωσης, όσο και για νέες συμμετοχές. Από τις σημαντικές απουσίες (πέραν της Sony) αυτή τη στιγμή μετράμε αυτές των Activision Blizzard και ΕΑ. Η πρώτη δεν έχει ξεκαθαρίσει την κατάσταση, ενώ η δεύτερη ενδεχομένως να ακολουθήσει και πάλι το σενάριο του EA Play, του δικού της ξεχωριστού event.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*