Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: Ανακοινώθηκε το Slime Rancher 2 για Xbox Series και PC (trailer)

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της E3, η developer Monomi Park ανακοίνωσε το Slime Rancher 2, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2022 για Xbox Series X, Xbox Series S και PC, μέσω των Steam και Epic Games Store.

Πρόκειται για sequel του πολυβραβευμένου Slime Rancher, το οποίο έχει παιχτεί από πάνω από 10 εκατομμύρια χρήστες. Συνεχίστε τις περιπέτειες της Beatrix LeBeau που επισκέπτεται αυτή τη φορά το Rainbow Island, ένα μυστηριώδες μέρος με αρχαία τεχνολογία και άγνωστες πηγές ενέργειας. Όσο η πρωταγωνίστρια θα εξερευνεί το νησί, θα αποκαλύψει τον πραγματικό της σκοπό και θα χτίσει και θα καλλιεργήσει μέσα σε ένα μεγάλο θερμοκήπιο που αποκαλεί πλέον "σπίτι". Δείτε το πρώτο trailer του παιχνιδιού που συνοδεύει την ανακοίνωση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*