Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: Ανακοινώθηκε το Two Point Campus με κυκλοφορία το 2022 (trailer)

Sega και Two Point Studios ανακοίνωσαν το Two Point Campus. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC μέσα από το Steam.

Στο Two Point Campus ο παίκτης θα έχει την ευκαιρία να φτιάξει και να διοικήσει την πανεπιστημιούπολη των ονείρων του χτίζοντας κτήρια και διαμορφώνοντας τους περιβάλλοντες χώρους σύμφωνα με τις προτιμήσεις του. Θα πρέπει επίσης να φτιάξει κοιτώνες, διαδρόμους, φράχτες με τη βοήθεια βοηθητικών δημιουργικών εργαλείων. Η κάθε απόφαση που θα πάρει είναι σημαντική καθώς θα έχει άμεσο αντίκτυπο στη ζωή των φοιτητών, αλλά και του προσωπικού.
Οι φοιτητές θα συμμετέχουν σε ασυνήθιστα μαθήματα όπως για παράδειγμα στον… ιπποτισμό πηγαίνοντας στο Knight School ή στη γαστρονομία όπου θα συνεργαστούν για την εκτέλεση εντυπωσιακών συνταγών όπως γιγαντιαίες πίτσες και τεράστιες πίτες.

Στη συνέχεια μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από το τι μας επιφυλάσσει το Two Point Campus από το announcement trailer του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*