Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: Αποκάλυψη του puzzle adventure game Planet of Lana (trailer)

Η Thunderful αποκάλυψε το cinematic puzzle adventure game Planet of Lana. Ο τίτλος αναπτύσσεται από τη Wishfully και θα κυκλοφορήσει κοντά στο τέλος του 2022 για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC μέσω Steam. Ο κόσμος του παιχνιδιού έχασε την τέλεια αρμονία μεταξύ ανθρώπων, φύσης και ζώων εξαιτίας ενός αόρατου εχθρού. Οι παίκτες θα εξερευνήσουν πανέμορφα τοπία, θα κάνουν φίλους και θα λύσουν γρίφους που αποτελούν ισχυρές προκλήσεις και περιέχουν ανατροπές. Θα υπάρχει το στοιχείο του stealth, ενώ το gameplay του παιχνιδιού θα είναι companion-based.

Πρωταγωνίστρια είναι η Lana και το πιστό ζωάκι της Mui. Μαζί ξεκινούν μια περιπέτεια με σκοπό τη διάσωση της αδελφής της Lana, ενόσω η ιστορία εξελίσσεται στο φορμάτ του cinematic side scrolling gameplay. Μέχρι να μάθουμε περισσότερα μέσα στους επόμενους μήνες, απολαύστε το announcement trailer του Planet of Lana στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*