Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: Νέο gameplay trailer για το Fracked

Η nDreams δημοσίευσε ένα νέο trailer για το action adventure virtual reality game Fracked, παρουσιάζοντας πλάνα από την πίστα Ski Storm. Ο τίτλος θα λανσαριστεί μέσα στο καλοκαίρι για PlayStation VR.

To Fracked έρχεται από τη developer του Phantom: Covert Ops και συνδυάζει gunfights με τρέξιμο, σκι και αναρρίχηση. Οι παίκτες θα βρεθούν απομονωμένοι σε μια εγκατάσταση πάνω σε ένα βουνό καθώς χειρίζονται έναν ήρωα ενάντια σε μια ομάδα εχθρών από μια άλλη διάσταση, με σκοπό να σώσουν τον πλανήτη.


Κατά τη διάρκεια της μάχης ο παίκτης θα έχει τρία διαφορετικά σετ επιθέσεων, έχοντας τη δυνατότητα να παίζει με όποιο από τα τρία θέλει ανά πάσα στιγμή. Για να παίξει κανείς το Fracked στο PlayStation 4 θα πρέπει να έχει στην κατοχή του και το PlayStation Move, ενώ όσοι παίξουν από το PlayStation 5 θα απολαύσουν βελτιωμένο framerate και μικρότερους χρόνους φόρτωσης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*