Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: Το Fatal Frame: Maiden of Black Water έρχεται στο Nintendo Switch (trailer)

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Nintendo στην E3 2021, η Koei Tecmo ανακοίνωσε πως το Fatal Frame: Maiden of Black Water θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch το 2021. Πρόκειται για το πέμπτο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς τρόμου και επιβίωσης, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2014 στο Wii U. Η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι remastered και θα προσφέρει βελτιωμένα γραφικά, νέες στολές και ένα νέο photo mode.

Αναλάβετε το ρόλο ενός από τα τρία άτομα με τη δύναμη του Camera Obscura και την ικανότητα να βλέπετε τις σκιές αυτών που απομακρύνονται. Η ιστορία θα σας οδηγήσει σε μια τρομακτική περιπέτεια μέσα από τα ερείπια ενός τρομερού πανδοχείου, ενός ιερού με τρομακτικές κούκλες και μίας λίμνης γεμάτη νεκρούς. Δείτε το νέο trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*