Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: Το Firegirl είναι ένα νέο platform game (trailer)

Κατά τη διάρκεια του Guerrilla Collective, η Thunderful Publishing και η Dejima Games ανακοίνωσαν το Firegirl. Πρόκειται για ένα νέο platformer στο οποίο αναλαμβάνετε τον ρόλο μίας γυναίκας πυροσβέστη και θα λαμβάνετε κλήσεις για διάσωση και για σβήσιμο της φωτιάς. Όταν φτάνετε μάλιστα στο σημείο διάσωσης, θα έχετε μόλις τρία λεπτά για να σώσετε τους πολίτες, τα οποία μπορεί να αυξηθούν ανάλογα με τα χαρακτηριστικά σας. Μπορείτε επίσης να προσλάβετε νέο προσωπικό, να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό σας και να πληρώσετε διάφορους λογαριασμούς.

Το Firegirl αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλη του 2021 για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC μέσω Steam.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*