Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: Το Hide & Seek mode έρχεται στο Among Us (trailer)

Κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest, η Innersloth ανακοίνωσε ένα νέο mode για το Among Us, με τίτλο Hide & Seek. Θα μπορείτε να παίξετε με νέους ρόλους, χρώματα, skins, cosmetics, achievements, καθώς και με έναν πέμπτο χάρτη. Επί πλέον, ο Geoff Keighley αποκάλυψε ότι η μάσκα με το πρόσωπό του θα γίνει ξανά διαθέσιμη στο παιχνίδι. Για να την ξεκλειδώσετε θα πρέπει να παρακολουθήσετε τουλάχιστον για 15 λεπτά το Summer Game Fest. Τέλος, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει και σε ακόμη ένα event σύντομα, εκείνο της Guerrilla Collective στην E3 το οποίο θα προβληθεί στις 12 Ιουνίου.

Το Among Us κυκλοφόρησε αρχικά σε συσκευές iOS και Android και πλέον είναι διαθέσιμο για PC, μέσω Steam και Nintendo Switch. Αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 και για Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4 και PlayStation 5.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*