Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: Το The Chant είναι ένα νέο παιχνίδι τρόμου με publisher την Prime Matter

*
Η Prime Matter ανακοίνωσε το The Chant, ένα νέο παιχνίδι τρόμου στο οποίο καλείστε να εξερευνήσετε το μυστηριώδες παρελθόν ενός απομακρυσμένου νησιού. Θα πρέπει να πολεμήσετε και να αποφύγετε τους ψυχεδελικό σκότος που επανήλθε έπειτα από ένα λάθος σε κάποιο θρησκευτικό και πνευματικό καταφύγιο.

"Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που είμαστε ανάμεσα στα ποιοτικά παιχνίδια που εκδίδονται με την ετικέτα της Koch Media", δήλωσε σε ανακοίνωσή του ο διευθύνων σύμβουλος και creative director της Brass Token, Mike Skupa. Ενώ συνέχισε: "με τη στήριξη της Koch, μπορούμε να εστιάσουμε στις δυνάμεις μας για να δημιουργήσουμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι".


Το The Chant αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2022 σε φυσική και ψηφιακή έκδοση, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*