Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: Υπερφυσικά μυστήρια υπόσχεται το visual novel Heart of the Woods

*
Το Heart of the Woods είναι ένα fantasy visual novel που σχετίζεται με εξερεύνηση υπεφυσικών φαινομένων, αρχαία μυστήρια και την αγάπη ανάμεσα σε δύο κορίτσια. Θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουλίου για Nintendo Switch και τον Αύγουστο σε PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4 και Xbox One, όπως ανακοίνωσαν ο publisher Sekai Games και οι developers Studio Elan και Ratalaika Games.

Η Maddie Raines αισθάνεται ότι έχει κουραστεί. Έπειτα από χρόνια καριέρας ως manager, συντάκτης και διαχειρίστια του δημοφιλούς vlog της φίλης της Tara, είναι έτοιμη να προχωρήσει στη ζωή της. Όταν όμως συμφωνεί να κάνει ένα ακόμα ταξίδι με την Tara στο μυστηριώδες χωριό Eysenfeld, βρίσκεται στο επίκεντρο μια υπερφυσικής κρίσης που θα αλλάξει τις ζωες των δυο τους για πάντα. Μια παράξενη νεαρή γυναίκα, η Morgan τους υπόσχεται αδιάσειστες αποδείξεις για τα πραγματικά υπερφυσικά φαινόμενα, που αποδεικνύονται πρωτοφανείς με βάση τα όσα είχαν βιώσει ως τότε.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*