Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: Gameplay trailer για το Haunted Space

Ο publisher Merge Games και και η developer Italian Games Factory δημοσίευσαν ένα gameplay trailer για το sci-fi horror game Haunted Space. Η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για PC (μέσω του Steam), PS5 και Xbox Series X, Xbox Series S σε ημερομηνία που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Ο τίτλος φιλοδοξεί να συνδυάσει αρμονικά στοιχεία μάχης στο διάστημα, με εξερεύνηση, περιπέτεια, crafting και boss battles. Βρισκόμαστε στο μακρινό μέλλον και η ανθρωπότητα έχει φτάσει σε ένα μακρινό γαλαξία, όπου και έχει ανακαλύψει μια ενέργεια που ονομάζεται Sonic Matter. Ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο ενός Raider και καλείται να ταξιδέψει σε διάφορα πλανητικά συστήματα για να εξερευνήσει, να αντιμετωπίσει εχθρούς και να συγκεντρώσει υλικά για crafting.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*