Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: Gameplay trailer για το dark fantasy RPG Disciples: Liberation

Η Kalypso Media και η developer Frima Studio δημοσίευσαν ένα gameplay trailer για το Disciples: Liberation. Το νέο dark fantasy turn-based strategy RPG θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2021 για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

Το Disciples: Liberation υπόσχεται μια ώριμη εμπειρία dark fantasy με πάνω από 80 ώρες gameplay και πάνω από 270 quests. Οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργήσουν την δική τους βάση και να οργανώσουν τον στρατό τους, με σκοπό να πολεμήσουν ισχυρούς εχθρούς για να προστατεύσουν την ανθρωπότητα από την απειλή των σκοτεινών δυνάμεων που μαστίζουν τον κόσμο. Κάθε επιλογή στο Disciples: Liberation είναι σημαντική, καθώς θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην ιστορία των ηρώων τόσο στο παρόν, όσο και στο μέλλον.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*