Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: To Fast & Furious έρχεται στο Rocket League (trailer)

Τα αυτοκίνητα του Fast & Furious έρχονται στο Rocket League μαζί με την κινηματογραφική πρεμιέρα της ταινίας F9. Οι παίκτες του δημοφιλούς game θα μπορούν να επιλέξουν μερικά δημοφιλή οχήματα από τις ταινίες της σειράς, όπως την Dodge Charger του Dominic Toretto. Πρόκειται για την τρίτη φορά που το κινηματογραφικό franchise έρχεται στο game, μετά την πρώτη εμφάνιση του The Ice Charger το 2017. Οι παίκτες του Rocket League μπορούν να αγοράσουν τρία οχήματα στις 1 Ιουνίου και συγκεκριμένα τα Dodge Charger, Nissan Skyline και Pontiac Fiero. Η τιμή του πακέτου φτάνει τα 2.400 credits και θα είναι διαθέσιμο έως και τις 30 Ιουνίου. Περισσότερα για το παιχνίδι θα δούμε σε ένα νέο livestream της Psyonix που έχει προγραμματιστεί για τις 19 Ιουνίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*