Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: Έρχεται παιχνίδι Guardians of the Galaxy διά χειρός Eidos Montreal (trailer)

Η παρουσίαση της Square Enix στο πλαίσιο της E3 2021 ξεκίνησε με μια αποκάλυψη. Η Eidos Montreal εργάζεται στο Marvel’s Guardians of the Galaxy, με πρωταγωνιστή τον Star Lord, τον οποίο και θα χειρίζονται οι παίκτες. Θα είναι single-player action-adventure, με gameplay που θυμίζει το πρόσφατο Marvel’s Avengers όμως δε θα υπάρχει η δυνατότητα να παίζουν μαζί οι παίκτες – η σωτηρία του γαλαξία είναι υπόθεση ενός. Το σενάριο δεν είναι βασισμένο σε κάποια υπάρχουσα ιστορία (κόμικ ή ταινίας).

Μετά την αρχική αποκάλυψη, ακολούθησε ένα μακροσκελές gameplay βίντεο με μερικούς βασικούς μηχανισμούς. Ο παίκτης θα έχει επιλογές σε ορισμένους διαλόγους που θα καθορίζουν τη ροή τους όμως είναι άγνωστο αν και κατά πόσο θα επηρεάσουν την ιστορία – τα μέλη της ομάδας όμως «θυμούνται» τις επιλογές, οπότε σίγουρα θα παίξουν κάποιο ρόλο. Ο Star Lord συνεργάζεται με τα άλλα μέλη της ομάδας (Gamora, Drax, Rocket Raccoon, Groot) σε διάφορα combos.

Βέβαια, το χαρακτηριστικό χιούμορ της ομάδας δεν έλειπε, ενώ ακόμη κι ο κόσμος ή τα τέρατα είναι επίσης σχεδιασμένα με το χιούμορ κατά νου. Φυσικά, δεν έλειψε ούτε η αγαπημένη μουσική του Peter Quill, με το “I Need A Hero” της Bonnie Tyler να συνοδεύει μεγάλα κομμάτια του βίντεο.




Το καλό είναι πως οι ενδιαφερόμενοι δε θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ. Στις 26 Οκτωβρίου του 2021, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Επίσης, θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις ενώ θα προσφέρονται και pre-order bonuses.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*