Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: Ανακοινώθηκαν τα Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes και Eiyuden Chronicle: Rising (trailer)

Ο publisher 505 Games και η developer Rabbit & Bear Studios ανακοίνωσαν πως το Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes θα λανσαριστεί για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC το 2023. Νωρίτερα, μέσα στο 2022 θα κυκλοφορήσει το town-building action RPG Eiyuden Chronicle: Rising. Ο πρώτος τίτλος επιπλέον θα είναι διαθέσιμος στο Xbox Game Pass την ημέρα κυκλοφορίας του.

Το Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes ήταν το νούμερο 1 funded Kickstarted video game του 2020. Η 505 Games δηλώνει χαρούμενη που θα εκδόσει το παιχνίδι και σκοπός της είναι να δώσει στο community μια ξεχωριστή εμπειρία JRPG. Από την άλλη, το Eiyuden Chronicle: Rising είναι μια καινούργια ιστορία με μερικούς από τους χαρακτήρες του πρώτου τίτλου. Όσοι κάνουν link τα δύο παιχνίδια, θα λάβουν ένα μικρό bonus στο Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes.

Δείτε παρακάτω το επίσημο trailer:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*