Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: Ανακοινώθηκε το Danganronpa Decadence για Nintendo Switch (trailer)

Κατά την διάρκεια του Nintendo Direct E3 2021, η Spike Chunsoft ανακοίνωσε πως το Danganronpa Decadence θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch μέσα στο τρέχον έτος. Το Danganronpa Decadence είναι ένα collection που περιλαμβάνει τα Danganronpa: Trigger Happy Havoc Anniversary Edition, Danganronpa 2: Goodbye Despair Anniversary Edition, Danganronpa V3: Killing Harmony Anniversary Edition και το νέο board game-style Danganronpa S: Ultimate Summer Camp.

Ο κάθε τίτλος θα είναι επίσης διαθέσιμος για αγορά ξεχωριστά μέσω του Nintendo eShop. Ακόμη, τα physical editions των παιχνιδιών θα κυκλοφορήσουν σε Ευρωπαϊκές περιοχές από την Numskull Games. Τέλος, για όσους ενδιαφέρονται, θα κυκλοφορήσει και Collector's Edition, που εκτός από τα τέσσερα παιχνίδια θα περιλαμβάνει ένα poster, ένα remix OST, ένα print set και το Collector's Outer Box.

Δείτε παρακάτω το trailer της ανακοίνωσης παρακάτω:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*