Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: Ανακοινώθηκε το Super Robot Wars 30 για την 30η επέτειο του πρώτου τίλου (trailer)

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Nintendo στην E3 2021, η Bandai Namco ανακοίνωσε το Super Robot Wars 30, στα πλαίσια της τριακοστής επετείου από το λανσάρισμα του πρώτου παιχνιδιού του 1991. Πρόκειται για ένα simulation RPG, όπου μία ομάδα ρομπότ από διάφορα κινούμενα σχέδια, έρχονται για να τα βάλουν ενάντια σε έναν κοινό εχθρό. Ορισμένες από αυτές τις παιδικές σειρές είναι τα Mazinger Z: Infinity, Super Electromagnetic Robot Combattler V, Mobile Suit Zeta Gundam και Code Geass: Lelouch of the Re;surrection.

Το Super Robot Wars 30 αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021 στην Ιαπωνία για Nintendo Switch, PlayStation 4 και PC (Steam). Ωστόσο, άγνωστη παραμένει για την ώρα η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου στη Δύση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*